Звітне засідання наукового гуртка "Перекладознавчі студії"

Відбулося звітне засідання гуртка "Перекладознавчі студії", на якому підбили підсумки роботи за 2023-24 навчальний рік.
Цього року особливі наукові здобутки мають наші студенти 3, 5 і 6 курсів. Зокрема 3 студентів (Зубач А., Романчук В., Губаренко Є.) взяли участь у науковій конференції “Нові тенденції у перекладознавстві, філології та лінгводидактиці у контексті глобалізаційних процесів”, проведеній на базі Тернопільського національного педагогічного університету, 3 студентів (Шевчук Н., Трохименко Х., Самвелян К.) у конференції “Іноземні мови у сучасному комунікативному просторі”, організованій Херсонським державним технологічним університетом, 1 студентка (Скакун Д.) підготувала публікацію статті у науковому журналі "Mundus Philologiae".
Також 2 студентки (Шевчук Н., Скакун Д.) взяли участь у міжвузівському перекладацькому конкурсі; одна з них зайняла 3 місце і отримала диплом Конкурсу.
Крім того, студентка Постолатій В. виявила особливу активність у перекладацькому вебінарі Єврокомісії "Virtual study visits with DG Interpretation", а студентка Плаксіна А. у вебінарі  "When Translators Make a Difference in Humanitarian Emergencies",організованому Сієнським університетом (Італія) та Генеральним директоратом Європейської комісії з перекладу.Пишаємося нашими студентами і бажаємо їм подальших успішних кроків у науці!

TR Hurtok 1

TR Hurtok 2