Розмовні клуби з німецької - Традиція Київського університету імені Бориса Грінченка

22 листопада 2023 року кафедрою германської філології факультету романо-германської філології Київського університету імені Бориса Грінченка за участю німецької школи StartDeutsch Schule було проведено розмовний клуб з німецької мови. Представник школи Markus Peuser привітав студентів та провів інтерактивний майстер-клас.

У заході взяли участь викладачі кафедри германської філології факультету романо-германської філології Київського університету імені Бориса Грінченка та студенти 1,2 та 3 курсів освітньої програми «Мова та література (німецька»). До клубу також запрошувалися й інші учасники, для яких німецька мова є другою іноземною мовою за програмою, або які володіють німецькою на достатньому для спілкування рівні.

Зустріч була проведена у форматі інтерактивної гри німецькою мовою з використанням мультимедійних технологій. Студенти взяли активну участь у зустрічі та продемонстрували високий рівень підготовки та знань.

Проведення розмовних клубів з німецької мови вже стало традицією факультету романо-германської філології: планові зустрічі стабільно проводяться кожні півроку.

Нагадаємо, що німецька школа StartDeutsch Schule на чолі з її засновником Маркусом Пойзером активно підтримує зв’язки з Київським університетом імені Бориса Грінченка, та організовує не тільки майстер-класи для студентів, а також розмовні клуби для викладачів німецької мови.

Спільні заходи проводяться з метою популяризації викладання та вивчення німецької мови в Україні, вдосконалення усних та писемних навичок студентів як майбутніх фахівців, а також з метою обміну досвідом та знаннями з носіями німецької мови.