Спортивні здобутки факультету

Незважаючи на гуманітарну філологічну спрямованість нашого факультету, ми можемо похвалитися також і спортивними здобутками. Особливо приємно, коли наші студенти встигають поєднувати навчання і спорт.

Студентка освітньої програми "Переклад" Яськова Анна, професійно займається футболом та грає за Вінницький жіночий футбольний клуб "ЕМС-Поділля", Вища ліга. Гравчиня пройшла нелегкий період реабілітації після отриманої травми. Згодом Анна долучилась до тренувального процесу та розпочала шлях активної підготовки до футбольних матчів.

Важливим кроком до покращення результативності у турнірній таблиці для клубу стала гра проти футбольної жіночої команди Верес з міста Рівне, в якій вінничанки здобули впевнену перемогу, з рахунком 2:0. Гра видалась запальною, не обійшлось без боротьби та неприємних моментів, що призвели до видалення гравчині команди Верес. Тим не менш, незважаючи на напружену гру та спроби зупинити атакувальні дії вінничанок, суперниці поступились, а ЕМС-Поділля здобули важливі три очки.