Гостьова лекція Симона Хосе Суареса Куадроса

08 травня 2023 року на кафедрі романської філології та порівняльно-типологічного мовознавства у рамках заходів, присвячених Дню Європи та Дням Науки Факультету романо-германської філології, відбулася гостьова лекція Симона Хосе Суареса Куадроса, заступника декана з міжнародних відносин Факультету філології Університету Гранади (Іспанія) на тему "Університет Гранади: міжнародна мобільність в європейському просторі".

У зустрічі взяли участь майже 70 іспаністів нашого Університету, серед яких студенти, які вивчають іспанську мову як першу та другу, і провідний викладацький склад кафедри. Модерувала зустріч завідувач кафедри Юлія Підіпригора.

Жвавий інтерес у дискусії, яка відбулася після лекції, викликали питання розвитку програми академічної мобільності Erasmus +, договір про яку нещодавно було підписано між нашим Університетом та Університетом Гранади. Також були окреслені можливі напрями для реалізації інших спільних навчально-культурних проєктів із залученням іспанських студентів, які вивчають українську мову в Університеті Гранади, та наших студентів, які опановують іспанську.