Воркшоп “Академічна доброчесність, етика і культура учасників освітнього процесу: що і для чого”

Воркшоп “Академічна доброчесність, етика і культура учасників освітнього процесу:

що і для чого”

21 жовтня 2022 року для студентів 1-3 курсів Факультету романо-германської філології було проведено воркшоп “Академічна доброчесність, етика і культура учасників освітнього процесу: що і для чого”.

Спікери заходу:

Ольга МУСІЯЧЕНКО, голова Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Університету Грінченка, заступниця декана Факультету здоров'я, фізичного виховання і спорту з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи;
Дана СОПОВА, викладача циклової комісії з педагогічної освіти Фахового коледжу «Універсум», доктора філософії за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки.

Мета заходу — обговорити загальні риси академічної доброчесності та етики дослідницької роботи, розглянути найтиповіші приклади порушень академічної доброчесності учасниками освітнього процесу. Учасники розглянули поради щодо цитування і використання об'єктів права інтелектуальної власності під час підготовки до навчальних занять, а також звернули увагу на найпоширеніші сервіси перевірки на плагіат. У рамках зустрічі було презентовано основні ідеї та напрямки роботи Школи академічної доброчесності Університету Грінченка.

Запрошуємо до співпраці! Нехай все буде доброчесно!