Надія Чернецька

ChernetskaЧернецька Надія Валеріївна, старший викладач кафедри романо-германської філології

Моя альма-матер стала для мене усім: від перших свідомих кроків до навчального корпусу на Березняках до отримання диплому магістра з відзнакою спеціальності «Англійська та іспанська мови (та література)». А потім початок професійної діяльності на кафедрі романо-германської філології.

Викладаю іспанську мову вже 15 років, з 2009 року. За час своєї професійної діяльності пройшла більше 30 курсів підвищення кваліфікації, а також стажування в українських та іноземних ВУЗах. Є учасником міжнародних конференцій, проєктів та програм академічної мобільності. Також я є автором статей в періодичних наукових виданнях Університету, в українських фахових виданнях, а також тих, що входять до наукометричних баз даних. В 2020 році вийшов до друку Збірник вправ, завдань і тестів творчо-комунікативного та лексико-граматичного характеру для студентів напряму підготовки «Мова і література (іспанська)» спрямований допомогти студентам поглибити знання з іспанської мови. Збірник призначений для викладачів і студентів вищих навчальних закладів, а також для вчителів та учнів старших класів закладів середньої та спеціалізованої освіти.

Все моє життя ми крокуємо пліч-о-пліч з моїм рідним Університетом. Співпраця з однодумцями та взаємодія зі студентами завжди надихають та наповнюють мене.  Багато що змінилося за весь цей час, але незмінним залишиться його значимість в моєму житті. Київський столичний університет імені Бориса Грінченка – частина мого серця та душі, їх відрада.