Оксана Гаврилюк

HavryliukОтримала диплом магістра з відзнакою у 2019 р. 

Ще навчаючись на бакалавраті, я зрозуміла, що хочу займатися саме викладанням французької мови. Мене надихали наші викладачі, їхній підхід до подачі матеріалу, організації навчального процесу тощо. Університет дав мені реальні практичні знання як з французької мови, так і з методики викладання. 

Ще навчаючись на магістратурі, я почала працювати в загальноосвітній школі викладачем французької, а пізніше на курсах французької мови. Але я завжди мріяла відкрити власну справу. А так, як викладання і французька мова - це те, що мені найбільше подобається, і те, що найкраще виходить, то вибір був очевидним. Тому наприкінці 2023 року я відкрила власну приватну онлайн школу французької мови. На цей час у школі працює близько десяти викладачів, з них -  декілька носіїв мови. Навчається понад двадцять студентів, і їх кількість постійно збільшується. 

Я безмежно вдячна університетові й нашим викладачам, які не просто начитували пари, а показували на власному прикладі, як це любити свою справу і займатися нею  дійсно добре та якісно. Завжди з теплотою згадую університетський час.