Вероніка Кондрук

KondrukВикладач кафедри романської філології та порівняльно-типологічного мовознавства

У 2022 році закінчила з відзнакою Київський університет імені Бориса Грінченка за спеціальністю "Романські мови та літератури (переклад включно) – перша італійська" та отримала кваліфікацію магістра філології. З 2023 року навчається в аспірантурі Київського університету імені Бориса Грінченка.

В рамках програми Еразмус+ з Університетом Палермо (Італія) проходила наукове стажування в Університеті-партнері в період з 02.10.2023 по 02.12.2023 року. Під час стажування активно працювала над теоретичною базою власного наукового дослідження, обмінювалася досвідом з викладацьким складом Університету Палермо, відвідувала лекції та практичні заняття італійських колег, поглиблювала знання італійської мови не лише теоретично, а й практично, знайомлячись та спілкуючись з іноземними студентами та викладачами.

Постійно бере активну участь у всеукраїнських та міжнародних науково-практичних конференціях (ІII Міжнародна науково-практичної інтернет-конференції (м. Переяслав), "Культурологічний вимір сучасної гуманітаристики" (м. Ніжин), "ХVІІ Міжнародна наукова онлайн-конференція "Пріоритети германської та романської філології" (м. Луцьк), "IІ International scientific and practical conference «Modern Approaches to Problem Solving in Science and Technology" (м. Варшава).

Брала участь у навчальній програмі «Практикум на Суспільному», організованій Національною суспільною телерадіокомпанією України.  Ознайомилася з роботою найбільшої незалежної телерадіокомпанії України, відвідувала тренінги та лекції, а також проходила стажування за спеціальністю редактор радіопроєктів.