Конференція студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених факультету романо- германської філології

Сьогодні 5 жовтня відбулася перша Конференція студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених факультету романо-германської філології!

40 делегатів з поміж числа студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Факультету виявили бажання прийняти участь у Конференції. Одним із головних питань на порядку денному було питання про обрання активу Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених ФРГФ. Таємним голосуванням обрали Голову та заступника Голови Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених (НТ САДМВ) Факультету.

Вітаємо Анастасію КОПИТІНУ, викладача кафедри романської філології та порівняльно-типологічного мовознавства, доктора філософії зі спеціальності 035 «Філологія» з обранням на посаду Голови НТ САДМВ ФРГФ і Михайла ПИЛИНСЬКОГО, викладача кафедри германської філології, аспіранта 2 курсу спеціальності 035 «Філологія» з обранням на посаду заступника Голови НТ САДМВ ФРГФ!!! Секретарем НТ САДМВ обрано Катерину БІЛИК, викладача кафедри романської філології та порівняльно-типологічного мовознавства, аспіранта 4 курсу спеціальності 035 «Філологія».

Зичимо Вам плідної наукової діяльності! Переконані, що Ваш досвід, професіоналізм й організаторські здібності сприятимуть досягненню значних успіхів у науковому житті Факультету й Університету!