Kondruk
Контактна інформація

v.kondruk@kubg.edu.ua

Кондрук Вероніка Юріївна

Викладач

Обов'язки/Дисципліни, що викладає

  1. Критичне й аналітичне читання італійською мовою
  2. Лексикологія
  3. Сучасна література італійськомовних країн
  4. Теоретичний курс англійської мови
  5. Лінгвокраїнознавство (англійська мова)

Біографія

У 2021 році закінчила Київський університет імені Бориса Грінченка за спеціальністю "Романські мови та літератури (переклад включно) – перша італійська" та отримала кваліфікацію філолога, вчителя італійської мови та зарубіжної літератури, вчителя англійської мови.

У 2022 році закінчила з відзнакою Київський університет імені Бориса Грінченка за спеціальністю "Романські мови та літератури (переклад включно) – перша італійська" та отримала кваліфікацію магістра філології.

Професійний і науковий інтерес

Методика викладання іноземних мов, перекладознавство

Інше

Опубліковані статті:

1. Кондрук В. Ю. Проблеми організації процесу навчання італійської мови учнів 9 класу в умовах пандемії COVID-19. Наукові доробки студентів Інституту філології. Електронний збірник наукових праць. 2021. Том 5.

2. Кондрук В. Ю. Проблеми організації процесу навчання італійської мови студентів вищих навчальних закладів в умовах дистанційного навчання / Сучасні методики навчання іноземних мов і перекладу в Україні та за її межами : збірник матеріалів ІII Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (Переяслав, 3 грудня 2021 року) / Гол. ред. К.І. Мізін; Університет Григорія Сковороди в Переяславі. Переяслав, 2021. 203 с. (Електронна книга).

Powered by SobiPro