Актуальні проблеми романської та германської філології

7 грудня 2023 року здобувачі освіти Факультету романо-германської філології мали можливість взяти участь у  конференції Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих учених ФРГФ "Актуальні проблеми романської та германської філології".

З вітальним словом виступила Наталія Бобер, заступник декану з наукової роботи, кандидат філологічних наук, доцент. У конференції взяли участь викладачі факультету та студенти різних спеціальностей очної та заочної форми навчання.

Учасники конференції мали змогу послухати результати наукових досліджень з мовознавства у пленарній частині. Робота в основній частині конференції охоплювала два напрями: проблеми германської філології та проблеми романської філології, де учасники представили свої цікаві наукові розвідки в межах магістерських досліджень. Студенти активно брали участь в обговореннях і отримали досвід публічного наукового виступу та рекомендації для покращення презентації своїх наукових здобутків. Бажаємо подальших успіхів учасникам та чекаємо на нових учасників наступного року!